Service & onderhoud

Wij verzorgen service en onderhoud in de breedste zin des woords aan cv-installatie, waterinstallaties, airco’s en ventilatie-installaties voor particulieren, bedrijven V.V.E.’s en woningbouwstichtingen.

Voor uw cv-installatie, eventueel gecombineerd met uw ventilatie-installatie, kunnen wij u een aantal standaard service- en onderhoudscontracten aanbieden waarbij jaarlijks onderhoud, voorrijkosten en weekendtarief zijn inbegrepen. Bij storingen is een responsetijd van maximaal 24 uur standaard, waarbij wij ernaar streven de storing nog dezelfde dag te verhelpen.

Maar ook een op uw situatie toegesneden service- en onderhoudscontract of een all-in-contract behoort tot de mogelijkheden.

Voor nadere informatie en onze aantrekkelijke tarieven kunt u een mail sturen naar service@centralheating.nl, maar bellen naar 0416-540107 mag natuurlijk ook.

Heeft u een storing?

Voor storingen belt u 0416-540107. Voor storingen die geen prioriteit hebben kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op.