Radiatoren

Onderstaande fabrikaten vindt u in onze showroom, maar ook de installatie van elk ander merk cv-ketel kan Central Heating voor u verzorgen.

Wij leveren onderstaande merken radiatoren
drl-logo-vrij
33-150x136
vasco-300x128
Meer informatie over de genoemde merken

DRL
Het assortiment van DRL omvat naast extravagante stainless steel radiatoren en strakke aluminium radiatoren met een grote afgifte per oppervlakte ook nostalgische gietijzeren ledenradiatoren, allen desgewenst met bijpassende radiatorkranen. De radiatoren van DRL geven naast warmte ook iets extra’s voor het oog.
www.drl-products.nl

Henrad
Henrad is het huismerk van Central Heating als het om “standaard” paneelradiatoren gaat. Voor Central Heating is een standaard paneelradiator een radiator met een afgeronde omkasting en bovenrooster dat naadloos aansluit bij de strakke zijpanelen: de Henrad Softline 4 Plus. Ook andere types van Henrad zijn in onze showroom te bekijken.
www.henrad.eu

Vasco
Vasco is misschien wel de bekendste naam op de Nederlandse markt als het om design-radiatoren gaat. Alleen al daarom mogen deze natuurlijk niet ontbreken in onze showroom. Vasco levert radiatoren voor badkamer, woonkamer en eigenlijk elke ruimte waar een radiator, naast functioneel, een blikvanger aan de muur moet zijn.
www.vasco.eu

Naast deze fabrikaten is er nog een keur aan andere radiatoren leverbaar. Wij adviseren u daar graag over!