CV ketels

Onderstaande fabrikaten vindt u in onze showroom, maar ook de installatie van elk ander merk cv-ketel kan Central Heating voor u verzorgen.

Wij leveren onderstaande merken CV ketels
logo_IthoDaalderop-600x114
logo_nefit2-300x183
Remeha-logo-e1404802875683-300x70
Vaillant_Logo_2C_Pantone_kantoorartikelen-en-5kleuren-prints-300x73
Meer informatie over de genoemde merken

Itho Daalderop

Itho Daalderop is voortgekomen uit Itho, vooral bekend van de ventilatieproducten, en Daalderop, vooral bekend van de boilers. Itho Daalderop doet meer. Itho Daalderop levert een brede range aan cv-ketels met een standaard garantie van 2 jaar. Als u uw Itho Daalderop ketel door Central Heating laat plaatsen en onderhouden, krijgt u zelfs 5 jaar all-in-garantie*, omdat Central Heating exclusief ID-dealer is.

*op verzoek mailen wij u de voorwaarden of kijk op www.ithodaalderop.nl voor de voorwaarden

Nefit

Nefit is in Nederland de bekendste leverancier van cv-ketels en levert cv-ketels van 24kW tot 100kW voor woonhuizen, maar ook (kleine) utiliteitsgebouwen. Door deze ketels in cascade te plaatsen is het zelfs mogelijk totaal 800kW op te stellen. Nefit geeft een standaard garantie van 2 jaar op de cv-ketels. Voor extra zekerheid kunt u een OGP* (onderdelen-garantie-plan) afsluiten van 7 of 12 jaar.

*op verzoek mailen wij u de voorwaarden of kijk op www.nefit.nl voor de voorwaarden

Remeha

Remeha is al sinds 1935 innovatief op het gebied van verwarmingsketels en sinds begin deze eeuw een steeds grotere speler op de markt voor huishoudelijke cv-ketels geworden. Zij leveren cv-ketels van 24kW tot 115kW voor woningen en utiliteitsgebouwen, maar ook staande ketels tot een vermogen van ruim 1100kW voor grotere installaties.

Vaillant

Sinds 2014 is Central Heating ook Vaillant ambassadeur. Daarmee heeft Central Heating nog een gerenommeerde ketel-leverancier in hun pakket. Vaillant geeft een standaard garantie van 2 jaar op de producten. Als u uw Vaillant ketel door Central Heating laat plaatsen en onderhouden, krijgt u zelfs 5 jaar garantie, waarvan de eerste 2 jaar all-in*, omdat Central Heating Vaillant ambassadeur is. Er is zelfs de mogelijkheid om de garantie uit te breiden naar 10 jaar, waarvan de eerste 2 jaar all-in*.

*op verzoek mailen wij u de voorwaarden of kijk op www.vaillant.nl voor de voorwaarden