CENTRAL HEATING BV

RUIM 50 JAAR ERVARING

Central Heating BV is in 1966 gestart in Tilburg en heeft zijn naam te danken aan de belangrijkste bezigheid indertijd:
het aanleggen van cv-installaties. In 1996 is Central Heating BV naar Sprang-Capelle verhuisd en sinds 2001 zijn wij op de huidige locatie aan de Belgiëstraat 18 in Kaatsheuvel gevestigd.

Expertises

In de loop der tijd hebben wij ons ook toegelegd op andere disciplines zoals loodgieterswerkzaamheden, ventilatie, airconditioning en sinds ongeveer 15 jaar duurzame technieken zoals warmtepomp-installaties en zonne-energie, zodat wij tegenwoordig een brede vakkennis aan kunnen bieden.

Waarin zijn wij actief?

Vanaf 1995 is Central Heating BV overgegaan van vader op zoon, door wie het bedrijf tot op heden wordt geleid. Met een team van in totaal zo’n 20 vakkundige medewerkers verzorgen wij het aanleggen van cv-installaties, waterinstallaties, riolering, sanitair, ventilatie en airconditioning in o.a. woningen, utiliteit en zorggerelateerde gebouwen. Ook voor zinkwerk en dakbedekking hebben wij de juiste vakmensen in huis.

Verder verzorgen wij met onze service-afdeling van zo’n 6 medewerkers de nazorg op en het onderhoud aan door ons aangelegde installaties maar ook aan installaties opgeleverd door collega-installateurs.

Ons werkgebied loopt van Roosendaal tot aan Weert en van Gorinchem tot aan de Belgische grens, maar desgevraagd zijn wij ook buiten dit gebied actief.

Bel mij terug