Central Heating gaat verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Op 30 augustus 2019 hebben we ons aangesloten bij het bedrijf. We blijven vooralsnog als zelfstandige vestiging opereren vanuit Kaatsheuvel en gaan intensief samenwerken met de vestigingen in deze regio.

Waarom sluit Central Heating aan bij Hoppenbrouwers?

Erik van Dommelen: “Omdat ik het de komende jaren wat rustiger aan wil gaan doen, ben ik op zoek gegaan naar een passende partij waar Central Heating bij aan zou kunnen sluiten. Ik heb een aantal bedrijven gesproken, waaronder Hoppenbrouwers Techniek BV. Tijdens deze ontmoeting met directeur Henny de Haas was er direct een klik. De keuze was vervolgens snel gemaakt. Onze bedrijven hebben veel overeenkomsten. Zo zijn we allebei familiebedrijven die in teams werken en de verantwoordelijkheid laag in de organisatie leggen. Ook zetten we allebei de medewerker op één. Kortom: we zijn een goede match!”

Wat verandert er voor u als klant?

Wij blijven als zelfstandige vestiging in Kaatsheuvel opereren, met Erik van Dommelen als vestigingsleider. De naamswijziging van Central Heating naar Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel zal naar verwachting binnen een half jaar gaan plaatsvinden. We zorgen ervoor dat de integratie voor u zo geruisloos mogelijk verloopt. U houdt hetzelfde aanspreekpunt en kunt rekenen op de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

Sterker in werktuigbouwkunde

Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: “We zijn blij dat Central Heating zich aansluit bij Hoppenbrouwers. Hiermee worden wij nog sterker op werktuigbouwkundig gebied. Dankzij de grote serviceafdeling van Central Heating zetten we ook op dit vlak flinke stappen. We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit elf vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De meer dan 1000 medewerkers staan op één binnen het bedrijf: tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waarmaken: de beste en duurzaamste installateur van Nederland worden.

Meer weten over Hoppenbrouwers Techniek? Ga naar: www.hoppenbrouwerstechniek.nl of bekijk hun bedrijfsvideo voor een impressie.